NJISACF facebook Share this link NJISACF Flickr NJISACF Twitter NJISACF Youtube

NJISACF 2012 Schedule

ALL SCREENINGS AT BIG CINEMAS
1655 Oak Tree Road, Edison, NJ 08820

Friday October 5th, 2012 & Saturday October 6th, 2012 and Sunday October 7th 2012

Looking for Entry Passes information? Check out our various multi-films passes on the Ticket page!
Friday October 5th, 2012 - 6:00 PM- 7:30 PM
  Buy Tickets for Cocktail Hour with Imtiaz Ali
Gangor
Join us for Cocktail Hour followed by Q&A with Imtiaz Ali
Mingle, chat, share a drink or share a laugh. A memory that is guaranteed to last a lifetime
Only at Mirchi, 1655 Oak tree road, Edision, NJ 08820
(Only a limited number of tickets will be sold !)

Friday October 5th, 2012 - 8:00 PM- 11:00 PM
Friday Opening Night Film  Buy Tickets for NJISACF 2012 opening night
Gangor
Dekh Indian Circus
Director: Mangesh Hadawale
India / 103 min

Saturday October 6th, 2012
Saturday NJISACF 2012 - Get your Saturday pass Buy One ticket for all films
Theater 6 Theater 7 Theater 8
12:00 PM - 02:15 PM - Segment 1A (135 Min) 12:00 PM - 02:15 PM - Segment 1B(135 Min) 12:00 PM - 02:15 PM - Segment 1C(135 Min)
Director: Piyush Thakur
India/ 20 min


WHITE ELEPHANT
 Director: AIJAZ KHAN
India/ 115 min



VAISNAV JAN TO
Director: Kaushal Oza
India/ 10 min
 
Kurmavatara
Director:Girish Kasaravalli
/ India /  125 min
02:30 PM - 04:30 PM - Segment 2A(120 Min) 02:30 PM - 04:30 PM - Segment 2B(120 Min) 02:30 PM - 04:30 PM - Segment 2C(120 Min)


KAAM KA PLOT
Director:Minty Tejpal
India / 90 min
 
No Boom Switty!(a Kan Kan Short)
Director: Vandana / Rituparna Biswas
India / 9 min


Those Who Were Drenched In Rain
Director: Anjan Das
India / 118 min
 
04:45 PM - 06:30 PM - Segment 3A(105 Min) 04:45 PM - 07:00 PM -Segment 3B(135 Min) 04:45 PM - 07:00 PM - Segment 3C(135 Min)
The Tigers, They're All Dead(a Kan Kan Short)
Director: Reema Sengupta
India / 15 minutes


10ml Love 
Director:Sharat Katariya 
 India / 89 Min

Guerrilla
Director: Nasiruddin Yousuff 
Bangladesh / 140 Min
07:15 PM - 09:15 PM - Segment 4A(90 Min) 07:15 PM - 09:15 PM - Segment 4B(120 Min) 07:15 PM - 09:15 PM - Segment 4C(90 Min)

Bombay Snow 
Director: Chinmay Dalvi
India / 5 min

Feature Film will be announced

A Decent Arrangement 
Director: Sarovar Banka 
India/USA 97 Min

Short Program 1  (Films : Color of Anger, UNTOLD,ADRAK ,HOTEL NEW YORK, JUST THAT SORT OF A DAY, MY MOTHER, BEACH,REPRISE)
09:30 PM - 11:30 PM -Segment 5A(120 Min) 09:30 PM - 11:30 PM -Segment 5B(120 Min) 09:15 PM - 11:30 PM -Segment 5C(120 Min)

Short Program 2
(Films:  CAT PEOPLE, RAJU, DIRTY DOVES,KHARBOOZEY)

Fresh suicide(a Kan Kan Short)
Director: Anupam Barve  
India / 18 minutes


Lessons in Forgetting
Director: Unni Vijayan 
India / 96 minutes



Shuttlecock Boys
Director: Hemant Gaba
India/ 78 min

KRAMASHA
Director: Amit Dutta
India / 22 minutes
     
Sunday October 7th, 2012
Sunday NJISACF 2012 - Get your Sunday Pass (Buy One ticket for all films)
Theater 7 Theater 8
012:00 PM - 02:00 PM - Segment 6A (120 Min) 012:00 PM - 02:00 PM - Segment 6B (120 Min)


Aisa Hota Hai
Director:Aashish Dubey
India / 11 minutes

B.A. Pass
Director:Ajay Bahl
India / 95 minutes
Feature Film to be announced
Director: 
Country |  minutes
02:15 PM - 04:15 PM - Segment 7A (120 Min) 02:15 PM - 04:15 PM - Segment 7B (120 Min)



Love, Wrinkle-free + QA
Director:Sandeep Mohan
India / 103 minutes


 

An Unknown Guest
Director: Durba Sahay
India| 20 min



Kharij
Director: Mrinal Sen
India| 95 min
 
Sunday October 7th, 2012 - 4:30 PM- 6:30 PM
Buy Tickets for NJISACF 2012 closing night + Q&A with Dipti Naval 
Mehfuz / Safe
Director:Rohit Pandey
India /  17 min


Listen Amaya
Director: Avinash Kumar Singh
India / 106 minutes

 
2012 Asian American Film and Theater Project, All Rights Reserved.